BALIKESİR / BANDIRMA - Aksakal İlkokulu

Etkinliklerimiz

Ock

Aksakal İlkokulu öğrencileri öğretmenleriyle birlikte BİGEP Projesi kapsamında değerler eğitiminden Aralık ayı "Empati" değerini sınıflarında etkinlikler yaparak pekiştirdi.

Ock

Aksakal İlkokulu öğrencileri BİGEP Projesi kapsamında değerler eğitiminden Kasım ayı "Saygı" değerini yaptıkları etkinlikleriyle öğrendiler.

Ock

Aksakal İlkokulu öğrencileri öğretmenleriyle birlikte, BİGEP Projesi kapsamında , değerler eğitiminden Ekim ayı "Sevgi" değerini sınıflarında etkinlikler yaparak pekiştirdi.

Ock

Aksakal İlkokulu Anasınıfı, 1/A Sınıfı, 2/A Sınıfı, 3/A Sınıfı ve 4/A Sınıfı öğrencileri öğretmenleriyle birlikte, BİGEP Projesi kapsamında okuma saatlerinde nitelikli çocuk kitaplarını okuyorlar. Kitaplarını okuduktan sonra anlatım, canlandırma ve görsel çalışmalar ile kitap sevgilerini pekiştiriyorlar. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, kitap okuma sevgilerinin artarak devam etmesini diliyoruz.